Termeni de utilizare

Confidențialitate și siguranță

Toate datele colectate sunt proprietatea DFVU d.o.o. și nu vor fi dezvăluite unei terțe părți în afara serviciului de livrare/oficiului poștal ce necesită aceste informații pentru a efectua livrarea produselor achiziționate. Datele colectate for fi utilizate pentru notificarea despre produse noi dacă utilizatorul acceptă acest lucru. În eventualitatea în care website-ul va fi înstrăinat sau inclus în altă entitate, informațiile vor deveni proprietatea noului deținător sau a companiei. Ne rezervăm dreptul de a divulga price informație dacă acest lucru va fi cerut de către autorități, dacă este în interesul nostru să ne apărăm drepturile, dacă este solicitat de o hotărâre, mandat al unei instanțe, sau dacă informațiile fac parte dintr-o investigație. Există câteva legături pe website ce trimit către alte website-uri externe. Nu ne facem răspunzători pentru conținutul și regulile acestora. Te sfătuim să citești toate regulile de confidențialitate ale tuturor website-urilor. Noi folosim cele mai noi și înalte standarde din industrie pentru siguranța, colectarea informațiilor și transferul acestora. Encriptăm toate informațiile importante prin folosirea de SSL. Trebuie, totuși, să menționăm că stocarea și trimiterea informațiilor în mediul online nu este 100% sigură niciunde. De aceea, nu putem garanta siguranța totală. Website-ul folosește fișiere de tip Cookie ce sunt fișiere text, de dimensiuni mici, ce stochează informații pe terminalul tău, dar care nu cauzează stricăciuni și nu îl infectează cu viruși. Nu putem fi răspunzători pentru nici o pierdere a componentelor hardware, din moment de utilizarea website-ului este complet voluntară și se face pe riscul utilizatorului. De asemenea, nu putem fi răspunzători pentru conținutul și erorile website-urilor externe. Furnizorul nostru de găzduire web colectează informații în mod automat despre adresa IP, tipul browser-ului, Sistemul de Operare, durata vizitelor și altele asemenea. Aceste informații sunt folosite în mod exclusiv pentru scopuri statistice și nu sunt în nici un mod conectate cu alte informații personale. Pentru securitatea datelor personale, utilizatorul însuși este responsabil. Utilizatorul trebuie să se asigure că numele de utilizator și parola sunt ținute în siguranță, împreună cu obligația de a deține un program antivirus. Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni oricând. Modificările vor fi afișate pe website și te încurajăm să verifici în mod constant.

Termeni Generali de utilizare

Termenii generali de utilizare ai acestui website sunt în concordanță cu Legea Protecției Consumatorilor și cu codul internațional pentru comerțul online. Toți utilizatorii website-ului (clienți și alți utilizatori) agreează la termenii și condițiile prezentate în acest document. Orice utilizator al website-ului este în mod automat considerat a fi informat cu privire la cele prezentate și trebuie să se conformeze cu acestea. Tot conținutul website-ului este protejat de drepturile de autor iar copierea, distribuirea, listarea, publicarea sau orice altă utilizare neautorizată sunt strict interzise.

Achiziția online

Orice achiziție online este efectuată atunci când produsele au fost livrate sau atunci când este trimisă o scrisoare cu informațiile livrării. Email-ul generat automat cu factura nu este considerat ca o încheiere a achiziției. Ne străduim să păstrăm un stoc de cât mai multe produse posibil iar perioada de livrare cât mai mică, cu scopul de a menține în permanență satisfacția clienților. Cu toate acestea, noi nu putem garanta disponibilitatea tuturor produselor în limitele perioadei de livrare promise, deoarece nu putem deține controlul producției și al distribuției. După ce un produs a fost achiziționat pe platforma online, clientul poate modific comanda, dar numai înainte de expedierea produsului și numai dacă clientul alege comandarea unui produs cu un preț mai mare. După ce comanda a fost livrată, clientul nu o mai poate anula.

Prețuri

Datorită condițiilor rapid schimbătoare din afaceri, prețurile nu au o anumită durată fixă și pot fi schimbate în orice moment. Toate prețurile includ TVA și devin valide după ce vânzătorul le confirmă. Deși noi reînnoim lista de prețuri pe website în fiecare zi, anumite erori pot apărea. În acest caz, clientul va fi contactat cu noile informații și va avea posibilitatea de a anula comanda. Cu toate acestea, noi îi vom oferi o opțiune secundară bună, pentru a-și modifica comanda cu un produs satisfăcător.

Plata

Acceptăm plata produselor în mediul online, prin diferite metode: Paypal, Klarna, SEPA, Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, și Diner’s Club sau în diferite regiuni Plata la Livrare. Toate produsele rămân proprietatea DFVU d.o.o. până când plata integrală a fost efectuată

Achiziția

Există patru pași ce trebuie îndepliniți când achiziționați un produs. Aceștia sunt: Plasarea comenzii: Clientul completează formularul cu informațiile de livrare. Metoda de plată: aici clientul alege metoda de plată Confirmarea comenzii: Clientul va primi un e-mail de confirmare iar coletul va fi trimis în termen de 24 de ore.

Retururi

Returul produselor este posibil în anumite condiții. Orice client are dreptul de a returna produse fără a oferi un motiv în termen de 14 zile de la primirea acestuia și are dreptul la rambursarea integrală a sumei. Se consideră că clientul a returnat produsele la timp dacă coletul a fost expediat înainte de terminarea celor 14 zile de returnare. Clientul trebuie să răspundă la e-mail-ul de confirmare pe care l-a primit pentru a informa vânzătorul despre retur. Toate costurile de returnare vor fi suportate de client. Acesta are dreptul a returnarea completă a sumei dacă produsele returnate sunt nedeteriorate, în ambalajele originale și împreună cu toate accesoriile, ca manuale de instrucțiuni, ghidul utilizatorului, etc. În cazul oricărei deteriorări a produsului, echipamente, manuale lipsă sau dacă produsul a fost purtat, DFVU d.o.o. are dreptul să rețină în tot sau în parte prețul acestuia. Returul este efectuat cel târziu în 14 zile de la primire. Suma va fi returnată în contul bancar al clientului sau i seva oferi o reducere pentru o comandă viitoare. Sfătuim clienții să asigure coletul atunci când îl returnează și să ambaleze cu grijă produsele. Noi nu returnăm bani lichizi.

Anularea comenzii

Clientul poate anula comanda în termen de 2 ore de la înregistrarea acesteia pein Telefon sau E-mail. Mesajul TREBUIE să includă următoarele informații:

Coletele nelivrate

Clientul trebuie să accepte pachetul și să plătească pentru acesta în concordanță cu Codul Obligatoriu. Cazul în care clientul nu acceptă coletul care a fost trimis cu Plata la Livrare iar acel colet este trimis înapoi la adresa companiei, după așteptarea preluării la oficiul poștal sau orice alt depozit de colete și când termenul de ridicare de 15 zile a expirat, NU înseamnă rezilierea contractului. Contractul produce încă efecte iar neacceptarea coletului reprezintă retragerea neanunțată a clientului din acesta. Atunci când clientul nu acceptă coletul , acesta cauzează pierderi financiare companiei și este, în consecință, obligat să plătească pentru costurile expedierii, costuri administrative și costurile expedierii înapoi la adresa companiei. Pentru aceste costuri va fi emisă o factură, pentru nerenunțarea la contract. În cazul în care factura nu este plătită, cazul este înaintat spre soluționare unei companii externe. În cazul comenzilor frauduloase, adresa IP va fi trimisă pentru procesare ca abuz. Taxele de nepreluare se ridică la 25 EUR fără TVA și inclus costurile administrative, ambalarea, expedierea și returnarea la companie.

Garanție

Perioada de garanție a produselor este definită de către producător, dar niciodată mai mică de 2 ani. Toate produsele din magazinul online dețin o garanție validă de la producător. Perioada de garanție începe cu ziua achiziționării și poate fi dovedită cu o copie a facturii originale și cu certificatul de garanție. Este de obicei mi rapidă servisarea sau înlocuirea produsului la un service autorizat; cu toate acestea, noi oferim suport pentru clienți pentru toate situațiile formale cu privire la garanție. Toți termenii și condițiile producătorului trebuie îndeplinite atunci când solicitați reparația sau înlocuirea. Pentru solicitarea unei intervenții în garanție te rugăm să ne contactezi prin răspunsul la e-mail-ul de confirmare. Email-ul trebuie să conțină următoarele informații: produsul (numărul serial dacă deține), descrierea defectului, data achiziționării din magazinul online, numărul facturii și adresa. Vom încerca să te ajutăm pe cât posibil pentru a înainta cererea de garanție. Garanția nu se aplică în caz de:

Livrarea

Livrarea este efectuată de DHL, GLS, TNT, DPD. Încercăm să menținem timpul de livrare cât mai rapid cu putință pentru toate produsele achiziționate din stoc, pe care le expediem în termen de 24 de ore de la comanda online. Termenele de livrare nu depășesc 15 zile decât dacă dorește clientul. Costurile transportului sunt incluse la momentul comenzii și sunt bazate pe metoda de expediere si adresa alese de client. Atunci când trimitem în afara spațiului EU, nu ne facem responsabili pentru nicio taxă vamală a țării clientului.

Deteriorări la livrare

În cazul în care ai primit un produs ce a fost deteriorat în timpul transportului, te rugăm să ne contactezi prin răspunsul la email-ul de confirmare a comenzii și să ne descrii problema. Solicităm să faci câteva fotografii la produs în ambalajul original pentru a putea lua măsurile potrivite împotriva companiei de transport. Am fi, de asemenea, foarte recunoscători dacă ai putea nota ora livrării și numele complet al curierului. Toate aceste informații ne vor fi foarte folositoare pentru acoperirea pagubelor.

Conținutul website-ului

Ne străduim să menținem website-ul la zi mereu, dar nu putem fi absolut siguri că toate informațiile sunt 100% precise. În consecință, nu putem garanta sau nu ne putem asuma vreo răspundere legală cu privire la informațiile prezentate pe website. Fotografiile produselor sunt simbolice și nu reflectă proprietățile reale ale unui produs (culoare, detalii, echipamente adiționale, etc) Asemenea greșeli apar datorită soluțiilor tehnice sau erorilor umane. Schimbările în lumea modernă sunt așa rapide încât este imposibil de a fi la zi cu toate informațiile de pe website, deoarece durează timp pentru a le modifica. Acestea se aplica cu precădere asupra prețurilor și caracteristicilor produselor. Dacă descoperi erori, te rugăm să ne contactezi prin e-mail. Suntem foarte recunoscători pentru orice corectare.

Asumarea de risc

Prin achiziționarea unui produs vândut pe website-ul nostru (proprietate a DFVU d.o.o.) cumpărătorul își asumă responsabilitatea de a se interesa și de a se conforma cu toate legile federale, statale, locale sau internaționale aplicabile cu legătură la posesia, proprietatea, purtarea, transferul, transportul și uzul oricărui produs de pe website. Cumpărătorul agreează în mod expres să despăgubească și să nu tragă la răspundere DFVU d.o.o. pentru orice cerere legală rezultată direct sau indirect din achiziționarea, deținerea, transportul, sau utilizarea vreunui produs cu violarea legilor federale, statale, sau locale. Informațiile din acest catalog sunt susceptibile a fi modificate fără notificare. DFVU d.o.o. își rezervă dreptul de a schimba, modifica produse, materiale, măsurători, specificații tehnice, prețuri și disponibilitate.

Livrare

Livrarea este oricând gratuită, iar dacă alegeți opțiunea de Plată la Livrare, vom solicita o taxă COD care va fi afișată pe website. Cumpărătorul este obligat să achite taxa COD în cazul în care a ales această metodă de livrare.

Comunicare

Furnizorul va intra în contact cu utilizatorul prin mijloace de telecomunicare, dar numai dacă utilizatorul nu refuză în mod explicit. Mesajele electronice de reclamă și SMS-urile vor fi marcate în mod clar ca reclame. Expeditorul va fi prezentat în mod clar și evident iar ofertele speciale, promoțiile și alte tehnici de marketing vor fi, de asemenea, marcate corespunzător. Informațiile cu privire la procedura de participare vor fi expuse în mod clar. În fiecare mesaj de reclamă va exista opțiunea renunțării la a permite primirea de astfel de mesaje de reclamă, cu explicații despre folosire. Decizia de a nu permite astfel de mesaje va fi respectată de furnizor.

E-știri

Atunci cânt te înscrii la E-știri, accepți să fii informat periodic despre noutățile de pe website, noi servicii și promoții speciale. Furnizorul își ia angajamentul că nu va abuza sau remite adresa de e-mail a utilizatorului. Utilizatorul poate oricând să renunțe la înscriere.

Revendicări de copyright

Conținutul website-urilor DFVU d.o.o., incluzând informații, descrieri de produse, elemente grafice, tehnologie, imagini ale produselor sau alte elemente prezente sunt proprietatea DFVU d.o.o. și sunt protejate de Legea Drepturilor de Autor și alte legi și reguli de copyright, și nu pot fi reproduse sau utilizate fără permisiunea scrisă a DFVU d.o.o. Nerespectarea acestor reguli va atrage răspunderea penală.

Rezolvarea disputelor

Vom încerca să rezolvăm orice dispută prin înțelegere amiabilă, în așa fel încât clientul să trimită o plângere pe adresa de e-mail, iar compania va decide asupra acesteia în termen de 6 zile lucrătoare. În cazul în care clientul nu poate rezolva disputa prin înțelegere amiabilă, părțile pot iniția procedurile judiciare. Noi nu recunoaștem nici un alt contractor cu privire la înțelegerile extrajudiciare pentru disputele cu clienții.