Правила за употребаПоверителност и безопасностВсички данни, които се събират, са собственост на DFVU d.o.o. и няма да бъдат показвани на трети страни, с изключение на куриери/пощенски услуги, които изискват Вашата информация за да могат да доставят закупените артикули. Събраните данни ще бъдат използвани за известие за нови артикули, в случай, че потребителя е поискал това. Ако уебсайта някога бъде продаден или прехвърлен, информацията става собственост на новия собственик и компания. Ние си запазваме правото да разкриваме всякаква информация, в случай, че това е поискано от законовите органи, ако е с цел защита на нашите права, ако се изисква от съдебна заповед, съдебно разпореждане или продължаващо полицейско разследване. В сайта има няколко линка, които ви пренасочват към чужди сайтове. Ние не носим отговорност за тяхното съдържание и политиките им. Ние Ви съветваме да прочетете всички декларации за поверителност на всички чужди сайтове. Ние използваме най-новите и най-високите стандарти в индустрията за сигурност, събиране на информация и нейното прехвърляне. Ние кодираме всяка важна информация, като например информация за кредитна карта, със SSL. Въпреки това, ние сме длъжни да споменем, че изпращането и съхраняването на информация онлайн никога не е на 100% сигурно, независимо къде. Поради тази причина, ние не можем да Ви гарантираме безусловна сигурност. Уебсайта използва “Бисквитки” които са малки текстови файлове, които съдържат информация за Вашия компютър, но не могат да причинят вреди или да заразят компютъра Ви с вируси. Ние не можем да бъдем считани за отговорни за всякаква щета, нанесена на Вашия хардуер, тъй като използването на сайта ни е напълно доброволно и Вие поемате всички рискове. Също така ние не можем да бъдем виновни за грешки в съдържанието на свързани сайтове. Доставчика на хостинга ни автоматично събира информация като IP адрес, тип на браузъра, ОС, време на посещението Ви и други. Тази информация се използва само за статистически цели и не е свързана по никакъв начин с друга лична информация. За сигурността на личните данни до някъде носи отговорност и самият потребител. Потребителя трябва да се увери, че потребителското име и паролата са сигурни, както и че има подходяща антивирусна система инсталирана на устройството. Ние си запазваме правото да променяме тази политика по всяко време. Промените ще бъдат качени на уебсайта, така, че Ви съветваме да проверявате по-често за актуализации.

Общи Условия за употребаОбщите условия за употреба на уебсайта са в съответствие със законите за защита на потребителите и международните кодекси за онлайн търговия. Всички потребители на сайта (клиенти и други потребители) се съгласяват с всички правила и условия, посочени тук. Всеки потребител на сайта автоматично се счита за информиран за тази информация и трябва да я спазва. Цялото съдържание на уебсайта е защитена с авторско право и всяко копиране, разпространяване, принтиране, публикуване или всякаква друга неоторизирана употреба е строго забранена.

Онлайн покупкиВсяка онлайн покупка се счита за извършена когато артикулите са доставени или е изпратено писмено уведомление с информация за доставката. Автоматично генерираната имейл фактура не се брои за извършена покупка. Ние се стараем да държим възможно най-голямо количество артикули налични с цел доставката да бъде извършена бързо и клиентите да останат доволни. Въпреки това, ние не можем да гарантираме наличността на всички артикули и навременната им доставка, тъй като ние нямаме контрол над производството и дистрибуцията им. След като закупите артикул от онлайн магазина, клиента може да промени поръчката си преди тя да бъде изпратена, само ако потребителя се съгласи да купи артикул на по-висока цена. След като поръчката бъде изпратена, потребителя не може да я откаже.

ЦениПоради бързата промяна в бизнес условията, цените нямат зададена продължителност и могат да бъдат променяни по всяко време. Всички цени са с включено ДДС и са валидни след като продавача ги потвърди. Въпреки, че ние подновяваме цените на сайта ни всеки ден, все пак могат да възникнат някакви грешки. В такъв случай, клиента ще бъде информиран за това и ще има възможност да отмени тази поръчка. Въпреки това, ние ще му предложим изгоден втори вариант с цел да промени поръчката си, така че да е доволен.

ПлащанеНие приемаме плащане за артикулите онлайн чрез няколко различни метода: Paypal, Klarna, SEPA, Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, и Diner’s Club или в избрани региони чрез плащане при доставка. Всички артикули остават собственост на DFVU d.o.o. докато не бъде извършено плащането.

ПокупкаИма четири стъпки при покупката на артикул. Те са както следва: Поставяне на поръчка: Клиента попълва формата с неговите/нейните данни за доставка. Начин на плащане: тук потребителя избира метод на плащане. Потвърждаване на поръчка: Потребителя ще получи имейл за потвърждаване, че пратката ще бъде изпратена до 24 часа.

ВръщанеВръщането на артикули е възможно в определени условия. Всеки клиент има правото да върне артикула(ите) без да посочва причина 14 дни след получаването им, като те са обект на пълно възстановяване на средствата. Счита се, че клиента е върнал стоките на време, ако пратката е изпратена преди да изтекат 14 дневния период за възстановяване на средства. Клиента трябва да отговори на имейла за потвърждаване, който той/тя е получил, за да информира продавача за връщането. Всички разходи по връщането на продукта се поемат от клиента. Клиента има право на пълно възстановяване на средствата ако стоката(ите) не са увредени, са с оригиналната си опаковка и всички други неща, като инструкции за употреба, потребителско ръководство и т.н. В случай на щета на стоката, липсващо оборудване, ръководство или износена стока, DFVU d.o.o. има правото да откаже пълната или частичната цена на купуване. Възстановяването на средствата трябва да бъде извършено в рамките на 14 дни след като стоката(ите) са получени. Сумата ще бъде възстановена в банковата сметка на клиента или ще му бъде предоставена отстъпка при следваща покупка. Ние съветваме потребителите да внимават със стоката при връщане и да я опаковат възможно най-внимателно. Не връщаме пари на ръка.

Отказ на поръчкаКлиента може да откаже поръчката 2 часа след като е направил поръчката по Телефон или чрез Имейл. Съобщението ТРЯБВА да включва следната информация: • Тема: Отказ на поръчка
• Съобщение: a. Име на стоката b. Име и Фамилия на клиента c. Адрес на клиента

Недоставени праткиКлиента трябва да приеме и да плати за пратката според Кодекса за Задължения. В случай, че клиента не приеме пратката, която е изпратена с опцията Наложен платеж, то тази пратка се изпраща обратно в на адреса на компанията след като изчака за получаване в пощенския офис или всеки друг склад и след изтичане на периода на изчакване (15 дни), което НЕ се счита за прекратяване на договора. Договора все още е в сила и това, че не е приета пратката се брои за едностранно неоповестено оттегляне на клиента от договора. Когато клиента не приеме пратката, той/тя нанася финансови щети на компанията и поради тази причина се задължава да плати разходите по доставката, административните разходи и разходите за връщане на пратката, като за тези неща ще получи фактура, тъй като той НЕ е разтрогнал договора. В случай, че тази фактура не бъде платена, то проблема ще бъде решен чрез иск, който ще бъде заведен от външна компания. В случай на измамни поръчки, IP адреса ще бъде докладван и третиран като злоупотреба. Сумите, които не може да се прехвърлят са EUR 25.00 без ДДС и включват административни разходи, опаковка, доставка и връщане на пратката.

ГаранцияГаранционният срок на артикулите е определен от производителя, но не може да бъде по-кратък от две години. Всички продукти в онлайн магазина имат валидна гаранция от техния производител. Гаранционният период започва в деня на покупката и може да бъде използван само с копие на оригиналната фактура и гаранционната карта. Обикновено е по-бързо да дадете продукта за ремонт или замяна в оторизиран сервиз; въпреки това, ние предлагаме помощ на всеки клиент за всички формални въпроси отнасящи се до гаранцията. Всички гаранционни правила на производителя трябва да бъдат спазени когато искате поправка или размяна. За помощ при гаранционни въпроси моля свържете се с нас чрез отговор на имейла за потвърждение. В имейла трябва да има посочена следната информация: продукт (сериен номер, ако има такъв), описание на дефекта, дата на покупката в онлайн магазина, номер на фактура и адрес. Ние ще се опитаме да Ви помогнем възможно най-много за да можете да съставите гаранционното искане. Гаранцията не важи в случай на: • Физическа щета • Износване поради употреба • Грешки, възникнали при неправилна, неадекватна или пренебрежителна употреба на продукта

ДоставкаДоставката може да бъде извършена чрез DHL, GLS, TNT, DPD. Ние се стремим да извършим доставката възможно най-бързо за всички налични продукти, които ще бъдат изпратени в рамките на 24 часа от онлайн поръчката. Ако продукта не е наличен ние ще се свържем с Вас за да уточним времето на доставка възможно най-бързо. Дните за доставка не надхвърлят 15 дни, освен ако клиента не поиска това. Разходите по доставката се определят според времето на поръчката или на база на метода на доставка и адреса на клиента. При доставка извън ЕС, ние не носим отговорност за допълнително облагане на стоките от страната на клиента.

Щети при доставкатаВ случай, че получите продукт, който е повреден по време на доставката, моля свържете се с нас чрез отговор на имейла за потвърждение и опишете проблема. Съветваме Ви да направите няколко снимки на продукта с оригиналната му опаковка, така, че да можем да вземем подходящи мерки срещу компанията доставчик. Също така ще Ви бъдем много благодарни ако посочите часа на доставката и името на доставчика. Тази информация ще ни бъде от полза при докладването на щетите.

Съдържание на уебсайтаНие се стремим да поддържаме сайта си винаги актуален, но не можем да бъдем абсолютно сигурни, че тази информация е на 100% вярна. Поради тази причина ние не гарантираме или не поемаме юридическа отговорност за информацията на сайта. Снимките на продуктите са символични и не отразяват реалните свойства на артикула (цвят, детайли, допълнително оборудване и др.). Такива грешки се случват поради технически проблеми или човешка грешка. Промените в модерния свят са постоянни и е невъзможно да сте в крак с цялата нова информация на сайта и отнема време да я променим. Това се отнася най-вече за ценните и свойствата на продуктите. Ако откриете грешки моля свържете се с нас през имейлите, посочени в сайта ни. Ще бъдем изключително благодарни за това.

Предполагаем рискЧрез закупуване на артикул, продаван в нашия уебсайт (собственост на DFVU d.o.o.) купувача осъзнава отговорността да проучи и да спазва всички федерални, държавни, местни и международни закони, свързани със собствеността, притежаването, извършването, трансфера, доставката и употребата на всеки от продуктите. Купувача изрично се съгласява да обезщети и да оневини DFVU d.o.o. при всички искове, възникнали директно или косвено на покупката, собствеността, транспортирането или използването на продукта в разрез с действащите федерални, държавни и местни закони или регулации. Информацията в този каталог е обект на промяна без предизвестие. DFVU d.o.o. си запазва правото да променя или модифицира продукти, материали, измервания, технически спецификации, цени и наличности.

ДоставкаДоставката винаги е безплатна, ако изберете наложен платеж ние ще Ви таксуваме с със сумата, посочена на страницата. Купувача се задължава да плати таксата в случаите, когато избере наложен платеж при доставката.

КомуникацияДоставчика ще осъществи контакт с потребителя чрез електронна връзка, само ако потребителя изрично не възрази срещу това. Електронните рекламни съобщения и СМС съобщенията се класифицират като реклама. Изпращача ще бъде ясно посочен и специалните оферти и другите маркетингови материали ще бъдат в съответствие. Също така ще бъдат ясно посочени условията за участие в тях. Във всяко маркетингово съобщение ще има опция да се откажете от получаването на рекламни материали с обяснение как да бъде направено. Решението да не получавате реклами ще бъде уважено от доставчика.

E-новиниКогато се абонира за е-новини, потребителя се съгласява да бъде информиран периодично за новини на сайта, нови услуги и специални промоции. Доставчика се ангажира да не нарушава или препраща имейл адреса на потребителя. Потребителя може по всяко време да се откаже от бюлетина.

Иск за Авторски праваСъдържанието на онлайн сайта на DFVU d.o.o, включително информация, описание на продукти, графичен дизайн, технология, снимки на продуктите и други елементи са собственост на DFVU d.o.o. и са защитени под Авторско право и други закони и регулации за авторски права и не могат да бъдат пресъздавани или използвани без писменото известие на DFVU d.o.o., като ще бъдат предприети правни действия за нарушаване на авторското право.

Разрешаване на споровеНие се стремим да разрешим всякакви спорове чрез двустранно съгласие, като клиента изпраща оплакването си по имейл адрес, а компанията ще вземе решение в рамките на 6 работни дни. В случай, че клиента не може да разреши спора посредством двустранно съгласие, то той може да подаде иск в съда. Ние не признаваме никакви договори в случай, че е постигнато извънсъдебно разрешаване на проблема.